Başlangıçlar
Kaz ciğeri terine ve kızarmış karides (Fındık aromalı balsamik sirkesi sosu ile)
Geleneksel kaya balığı çorbası (Rouille ve çıtır ekmek ile)
Secret Garden dans eden karidesler
Somon tartar (Poşe bıldırcın yumurtası ve truffle mantarı aromalı çıtır patatesler ile)
Niyoki ve bebek enginar confit (Doğal truffle mantarı sosu ile)
Fırınlanmış patates (Truffle mantarı krema sosu ile)
Geleneksel Osmanlı mezeleri seçkisi
Ana Yemekler
Tavada kızarmış levrek filetosu (Güveçte kremalı beyaz fasülye ve körpe sebzelerle)
Barbunya balığı tart (Bebek mozzarella ve fesleğen pesto ile)
Kızarmış deniz tarakları ve ördek ciğeri (Patlıcan havyarı ve kişniş sosu ile)
Kuzugöbeği mantarlı ördek göğsü (Forestiere slatası ve muselin sos ile)
Kızarmış bütün ıstakoz (Istakozlu patates püresiyle)
Tavada dana bonfile filetosu (Arpacık soğan confit, fondan patates ve kırmızı şarap sosu ile)
Pazıya sarılı kuzu incik confit (Yaban mersinli arpa şehriye pilavı ile)
Loğos buğulama (Taze rezene confit ve yaban mantarları ile)
Tatlılar
Mango ve çilek carpaccio (Şampanya sabayon ile)
Dağ meyveli pana cotta
Şampanya aromalı Mascarpone cheese cake
Sıcak çikolatalı kek
Mevsim meyveleri tabağı